Адмиралът от ВМС на САЩ и океанографът Тим ​​Галодет вярва,

...
Адмиралът от ВМС на САЩ и океанографът Тим ​​Галодет вярва,
Коментари Харесай

Подводна база на НЛО край Калифорния ?

Адмиралът от Военноморски сили на Съединени американски щати и океанографът Тим ​​Галодет има вяра, че скорошно изобретение на океанското дъно може да е обвързвано с загадка подводна база на НЛО, оповестява Дейли Стар. Контраадмиралът и прочут специалист по океанография споделя, че има " липса на научно любознание ", когато става въпрос за следствие на изобилието от доказателства за неидентифицирани летящи обекти (НЛО), гмуркащи се в морето.

Той обръща особено внимание на съответна находка, разпозната по време на скорошно сканиране на морското дъно от известния подводен откривател Виктор Весково. Става въпрос за морското дъно покрай остров Санта Каталина на 35 километра югозападно от Лос Анджелис след многочислени наблюдения на НЛО в региона. Виктор Весково открива мистериозна специфичност на океанското дъно.

„ Не можах да намеря естествено пояснение за това “, споделя Тим Галодет. „ Аномалията наподобява като чеп, изваден от обект, наименуван могила. По създание това е подводен било - и клинът от него беше изцяло изсечен и преместен хоризонтално с два километра ".

Възниква въпросът какво се крие зад тази мистериозна находка. Тим Галодет допуска, че това може да е доказателство за подводни НЛО, взаимодействащи с морското дъно или даже подводна инфраструктура, накъдето се насочват тези неидентифицирани обекти.

На този стадий Тим Галодет не има намерение да разкрива точното местоположението на тази допустима „ база на НЛО “, само че прибавя: „ Пазя координатите в загадка, тъй като бях потърсен от продуцент от Netflix и той може би финансира експедиция за гмуркане там ".

Галодет само прецизира, че това мистериозно място се намира в залива на Южна Калифорния, някъде сред остров Каталина и Лонг Бийч. Остров Света Каталина е гореща точка за НЛО от години и известният конфликт на USS Nimitz с неидентифициран обект през 2014 година притегли вниманието на света към НЛО.

В допълнение към мистериозното изобретение Виктор Весково и Тим Галодет възнамеряват да проведат по-подробно изследване на мистериозната конструкция и ще се опитат да разгадаят нейните секрети. Галодет си сътрудничи с професора по астрономия от Харвард Ави Льоб, който неотдавна откри железни сфери с „ евентуално извънземен състав “ от дъното на Тихия океан край крайбрежията на Папуа Нова Гвинея. Льоб твърди, че тези сфери най-малкото могат да бъдат фрагменти от извънземен галактически транспортен съд.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР