Администрацията свърши чудесна работа по предпазването от коронавируса, заяви президентът

...
Администрацията свърши чудесна работа по предпазването от коронавируса, заяви президентът
Коментари Харесай

Тръмп даде пресконференция в Белия дом

Администрацията свърши чудесна работа по предпазването от ковид, съобщи президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп на конференция в Белия дом. Тя беше предавана директно в Twitter и по новинарския канал SBSN.

WATCH LIVE: President Trump holds a press conference at the White House
— CBS News (@CBSNews)

Тръмп съобщи, че Ню Йорк се е справил ужасно с предизвикването Covid 19. Специално внимание Тръмп отдели и на проблемите с Порто Рико.

Изявлението му, както и отговорите на журналистически въпроси, обгърнаха отличните съгласно него резултати от управническия му мандат.

В петък президентът се опита да внуши, че някогашният вицепрезидент Джо Байдън е приключил извънредно работата си с пандемията H1N1, до момента в който администрацията на Тръмп имала доста по-добра работа с доста по-жесток вирус.  Администрацията на Съединени американски щати възнамерява стартиране анти-COVID ваксина в средата на октомври Администрацията на Съединени американски щати възнамерява стартиране анти-COVID ваксина в средата на октомври
Администрацията на Съединени американски щати е подготвила проект за систематизиране на имунизацията срещу ковид измежду популацията и възнамерява да стартира процеса...
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР