Администрацията на САЩ удължи с още 90 дни лиценза, позволяващ

...
Администрацията на САЩ удължи с още 90 дни лиценза, позволяващ
Коментари Харесай

САЩ пак удължиха изключенията от санкциите срещу Хуауей

Администрацията на Съединени американски щати удължи с още 90 дни лиценза, допускащ на американските компании да продължат да работят с китайския " Хуауей " (Huawei), предадоха международните организации.

Продукцията, която те ще могат да доставят, не трябва да визира националната сигурност на Съединени американски щати, се показва в оповестеното през днешния ден официално съобщение на министерството на търговията на Съединени американски щати.

" Правителството на Съединени американски щати реши да продължи до 16 февруари 2020 година краткотрайния лиценз на компанията " Хуавей текнолоджис Ко ", се показва в документа.

След като през май включи " Хуауей " в " черен лист " поради опасения за националната сигурност, американското министерство на търговията позволи на компанията да продължи да купува някои американски артикули, с цел да понижи до най-малко последствията за американските ѝ клиенти, доста от които поддържат телекомуникационните мрежи в селскостопанските региони на Съединени американски щати.



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР