Администрацията на Президента започна прием на документите на младежите, които

...
Администрацията на Президента започна прием на документите на младежите, които
Коментари Харесай

Младежи в неравностойно положение могат да кандидатстват за стипендия

Администрацията на Президента стартира банкет на документите на младежите, които имат право на еднократна стипендия от самодейността „ Подкрепи една фантазия “

Право на еднократната финансова помощ имат младежите в неравностойно състояние от самодейността „ Подкрепи една фантазия “, които през академичната 2020/2021 ще са студенти в първи курс, както и учениците в 12 клас, настанени в обществени услуги, които са приключили с отличен триумф образователната 2019/2020 година

Условията и редът за приемане на еднократната стипендия са оповестени на интернет страницата на президента. Кандидатите би трябвало да попълнят заявление за кандидатстване по пример, което могат да изтеглят от уеб страницата на институцията www.president.bg, и да приложат документите, посочени в Правилата за приемане на еднократна финансова помощ по самодейността „ Подкрепи една фантазия “.

И тази година нужните удостоверения от Агенцията за обществено подкрепяне и обществените услуги по места ще се събират по длъжностен път.

Крайният период за подаване на документите е 31 октомври 2020 година, персонално или по пощата, на адрес: гр. София, бул. „ Дондуков “ № 2.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР