Администрацията на президента се включва в инициативата Европейски дни на

...
Администрацията на президента се включва в инициативата Европейски дни на
Коментари Харесай

Ден на отворените врати в Президентството и други емблематични сгради за София

Администрацията на президента се включва в самодейността Европейски дни на наследството - 2018 година, и за поредна година ще отвори порти за жители от 10.00 до 16.00 часа през днешния ден.

Преди часове жители се подредиха на опашка, с цел да влязат на „ Дондуков 2 ”. Администрацията на президента се включва в самодейността Европейски дни на наследството. Държавният глава Румен Радев одобри персонално първите посетители. Посетителите на президентската институция имат опция да прегледат Гербовата зала, кабинетите на президента Румен Радев и на вицепрезидента Илияна Йотова, Огледалната зала, Залата за конференции и Президентската библиотека.

Граждани споделиха: " Хубаво е да седнеш там и да се почувстваш като президент най-малко за един ден ", " Интерес към интериора, да видя президентът къде работи, постройката като архитектура, всичко ми е любопитно ".

От своя страна президентът Радев сподели: " Добре пристигнали в Президентската институция през днешния ден. Президентската институция от години поддържа тази самодейност и поддържа всяко едно изпитание за повече бистрота и достъп на жителите до работата на институциите. Тук се намираме в по този начин наречената " Гербова зала " - залата, в която посрещаме държавните глави, делегации и посетители, само че в действителност аз доста се веселя през днешния ден, тъй като най-високото равнище сте вие - българските жители, и за мен е извънредно прелестно да ви приема през днешния ден тук ".
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР