Администрацията на президента на САЩ Доналд Тръмп се готви в

...
Администрацията на президента на САЩ Доналд Тръмп се готви в
Коментари Харесай

САЩ е на път да обяви Венецуела за страните спонсори на тероризма

Администрацията на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп се готви в четвъртък да включи Венецуела в листата на страните – спонсори на интернационалния тероризъм, оповестява американският ефирен канал CNN, като се базира на пет разнообразни източника, осведомени със обстановката, предава " Фокус ".
Както се отбелязва, Венецуела ще бъде петата в листата на страните, които „ неведнъж са оказвали поддръжка на интернационалния тероризъм “, което, от своя страна, ще разреши на Вашингтон да продължи да вкарва ограничаващи ограничения по отношение на тази латиноамериканска страна. В формирания от Държавния департамент лист сега са Иран, Северна Корея, Сирия и Судан. Добавянето в документа значи, че други страни или чужденци могат да попаднат под американски наказания при положение, че сключат комерсиална договорка с нея.
Освен това, съгласно информацията от източниците на CNN, прокурори от американското правосъдно министерство ще могат също да издигнат обвинявания на президента на Венецуела Николас Мадуро и високопоставени служители от неговото държавно управление. Събеседниците на телевизионния канал показват, че към момента няма точна информация какви обвинявания може да бъдат отправени към Мадуро и служителите му на конференцията в четвъртък.
Очаква се генералният прокурор на Съединени американски щати Уилям Бар да разгласи включването на Боливарианската република в листата на страните, спонсориращи интернационалния тероризъм и обвиняванията против Мадуро и неговите чиновници на конференция в четвъртък, само че към момента не е получено публично удостоверение от Белия Дом.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР