Администрацията на президента Доналд Тръмп започва да въвежда ново правило

...
Администрацията на президента Доналд Тръмп започва да въвежда ново правило
Коментари Харесай

САЩ вече изискват за виза и посочване на профилите в социални мрежи

Администрацията на президента Доналд Тръмп стартира да вкарва ново предписание при кандидатстването за множеството типове визи - регистриране на информация за профилите на претендента в обществени мрежи. То е влезнало в действие в петък, 31 май, откакто са били утвърден типът на новите формуляри.

Това е част от персоналните данни, които и в този момент се изискват от консулските служби, а за задаващата се смяна бе обявено още през март 2018 година, когато бе обявено, че ще бъдат наранени съвсем 15 млн. души годишо. Тя произтича от президентска заповед от март 2017 година за подготовка за въвеждане на " извънредно подробни инспекции " при издаването на визи и даване на имигрантски статут и леговище.

Сега претендентът, в това число за визи за къс престой, ще може да съобщи, че не употребява обществени мрежи, само че в случай че това не е правилно, " ще има съществени имиграционни последствия ", споделя представител на Държавния департамент пред теливизионниа канал на вашингтонското издание The Hill.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР