Администрацията на президента Байдън прилага ново правило, за да затрудни

...
Администрацията на президента Байдън прилага ново правило, за да затрудни
Коментари Харесай

Правилото на администрацията на Байдън прави уволнението на федерални работници по-трудно, тъй като Тръмп обещава реконструкция на `deep state`

Администрацията на президента Байдън ползва ново предписание, с цел да затрудни уволнението на федерални служащи, защото някогашният президент Тръмп дава обещание да възобновяване на работната мощ, с цел да отстрани " дълбоката страна ".

Рано в четвъртък Белият дом разгласява изказване на настоящия президент от Демократическата партия по отношение на „ окончателното предписание за отбрана на безпартийните държавни чиновници “.

Байдън сподели, че неговата администрация афишира „ отбрана за 2,2 милиона кариерни държавни чиновници от политическа интервенция, с цел да подсигурява, че те могат да извършват своите отговорности в най-хубавия интерес на американския народ “.

„ Ден след ден държавните чиновници от кариерата обезпечават експертизата и приемствеността, нужни за действието на нашата народна власт “, се споделя в изказването. „ Те дават на американците животоспасяващи и изменящи живота услуги и слагат благоприятни условия в обсега на милиони. Ето за какво, откогато встъпих в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР