Администрацията на пловдивския район "Източен" вече е в сградата, станала

...
Администрацията на пловдивския район "Източен" вече е в сградата, станала
Коментари Харесай

Пловдивско кметство се премести в хотела на Ванко 1

Администрацията на пловдивския регион "Източен " към този момент е в постройката, станала известна като хотела на Ванко 1 със статуята на Иисус, пишат от пловдивското кметство на страницата си в обществената мрежа Фейсбук.

Обслужването на жителите е на новия адрес на локалното кметство - на бул. "Шести септември " № 274. Там се намират всички административни звена. На първия етаж има изнесен фронт офис на работа ГРАО и "Местни налози и такси ".

През 2010-а година страната конфискува постройката на рап артиста Ванко-1 и я разгласи на обществена обмен за над два и половина милиона лв.. Тогавашният регионален шеф и сегашен кмет на Пловдив Иван Тотев напомня, че написал писмо до финансовия министър Дянков и шефа на Национална агенция за приходите. Той предложил да не се продава постройката на обществена обмен, а де се даде на община Пловдив.

По този метод хотелът е към този момент общинска административна постройка. Кметството на регион "Източен " се обитава на първите три етажа. На последните два е ситуиран центърът за ръководство на трафика.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР