Администрацията на Министерски съвет купува почистващи и тоалетни продукти за

...
Администрацията на Министерски съвет купува почистващи и тоалетни продукти за
Коментари Харесай

СКАНДАЛНО! Кабинетът дава 270 бона за тоалетна хартия!

Администрацията на Министерски съвет купува почистващи и тоалетни артикули за 270 000 лв., стана ясно от оповестена социална поръчка, оповестена на уеб страницата на държавното управление.

90 000 лв. от са планувани за тоалетна хартия, течен сапун, течен шампоан и хартиени кърпи. Изискването към компанията снабдител е сапунът бъде автентичен за инсталираните и настоящи дозатори „ Хайглайтнер “.

70 000 лева отиват за почистващи препарати и тоалетни артикули, а останалата част от сумата е за доставка на материали и принадлежности за разчистване на тоалетните.

Тоалетните артикули и хигиеничните материали са за резиденция „ Евксиноград “, държавния обект „ Шабла”, за резиденция „ Бояна “, за постройката на Министерски съвет и административната постройка на ул. „ Сердика” № 6-8, написа "Епицентър ". Доставките би трябвало да бъдат най-малко 4 пъти годишно или според от съответните потребности, без ограничавания на броя на поръчките. Всеки участник може да подаде оферта за една от обособените позиции, написа още в тръжната документи.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР