Администрацията на френския президент Еманюел Макрон публикува официалния текст на

...
Администрацията на френския президент Еманюел Макрон публикува официалния текст на
Коментари Харесай

Противоречив нов френски имиграционен закон, обнародван от Макрон

Администрацията на френския президент Еманюел Макрон разгласява формалния текст на нов имиграционен закон в своя Официален вестник в събота, като първите указания за използване на законодателството към този момент са показани на длъжностните лица.

Обнародването на закона идва, откакто Конституционният съвет на Франция осъди 35 от 86-те му члена, в това число противоречиви добавки, настоявани от десницата, като ограничения, ограничаващи достъпа до обществени помощи и въвеждането на имиграционни квоти.

Докато законопроектът беше забелязан като една от знаковите промени на втория мандат на Макрон, някои в лагера му се отхвърлиха от по-строгия вид, като към една четвърт от съдружниците му в Народното събрание гласоподаваха срещу или се въздържаха.

Окончателният текст, подсилен от Съвета, резервира основни детайли в началото мечтано от държавното управление, като огромна част от него е отдадена на опростяване на процедурите за експулсиране на незаконни чужденци - една от задачите на вътрешния мин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР