Администрацията на Доналд Тръмп обяви нова мярка срещу имиграцията през

...
Администрацията на Доналд Тръмп обяви нова мярка срещу имиграцията през
Коментари Харесай

Доналд Тръмп спира нелегалната имиграция в САЩ с нови правила

Администрацията на Доналд Тръмп разгласи нова мярка против имиграцията през южната граница на Съединени американски щати.
Въвеждат се нови, по-строги правила за настояването на политическо леговище в страната. На уеб страницата на вътрешното министерство на Съединени американски щати е обяснено, че чужденец към този момент не може да изиска политическо леговище в Съединени американски щати, в случай че преди този момент е минал през най-малко една страна, друга от тази, на която е жител или легален гражданин, в която е можел да изиска леговище, написа БГНЕС.
Така Вашингтон се надява да спре имигрантите, които идват от Южна и Централна Америка, прекосяват Мексико и желаят политическо леговище в Съединените щати. По закон, те не могат да бъдат върнати, до момента в който молбата им не се прегледа от съд. В същото време съдилищата са толкоз претрупани с сходни каузи, че минават години, преди да се стигне до разглеждането на молбите на новопристигналите. От друга страна управляващите, които задържат имигрантите на границата с Мексико, нямат право да ги държат в ареста толкоз дълго. Така те биват освободени и се откриват като незаконни имигранти в Съединени американски щати.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР