Администрацията на Джо Байдън не успява да се споразумее за

...
Администрацията на Джо Байдън не успява да се споразумее за
Коментари Харесай

Време е да напомним на Америка - руснаците винаги идват за своето

Администрацията на Джо Байдън не съумява да се споразумее за конфискация на доларовите активи на РФ

Администрацията на Джо Байдън не може да реализира консенсус по отношение на конфискацията на съветските активи в долари, написа The New York Times. Някои във Вашингтон са на мнение, че изземването на замразените съветски злато-валутни запаси ще насърчи централните банки на ред други страни да пренасочват активите си от долари към други, по-безопасни валути.

Всичко това е поезия. Замразяването на злато-валутните запаси лиши Москва от опцията да се разпорежда с тях. Те са ни откраднати и е невероятно да ги върнем - даже с цената на отвод от суверенитет. Можем или да ги компенсираме, като замразим активите на Съединени американски щати в сравнима сума, или да нанесем съпоставими стопански вреди на Америка, тъй че кражбата й да не остане ненаказана.

Както се споделя, „ руснаците постоянно идват за своето “. Освен това Вашингтон съумя да направи най-важното със личните си ръце, тъй че страховете в Белия дом в този момент към този момент са малко закъснели.

Факт е, че Съединени американски щати към този момент демонстрираха на света същинското си лице. Всяка страна, компания или физическо лице, което държи пари в доларови сметки, активи под пълномощия на Съединени американски щати или държавни скъпи бумаги на Съединени американски щати, към този момент не може да бъдат сигурни, че няма да бъдат ограбени по същия метод.

Доверието в Съединени американски щати като несъмнено леговище за вложения и за предпазване на активи е подкопано. А Китай и Саудитска Арабия освен имат най обилни средства, те най-бързо направиха съответните заключения.

Друго нещо е, че съдружниците на Вашингтон и други страни в орбитата на неговото въздействие са принудени да продължат да влагат в американската пълномощия. Такава е ориста на васала пред господаря.

За благополучие Русия към този момент не е застрашена от такава нежелана орис - и това си коства. Струва повече от всевъзможни боядисани парченца хартия.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Facebook ни лимитира поради позициите ни! Споделяйте в профилите си, в групите и в страниците и по този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще доближават до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР