Администрацията на Байдън обяви нови стандарти за автомобилни емисии в

...
Администрацията на Байдън обяви нови стандарти за автомобилни емисии в
Коментари Харесай

EPA издава нови правила, насочени към намаляване на въглеродните емисии, стимулиране на електрическите превозни средства и хибридите

Администрацията на Байдън разгласи нови стандарти за автомобилни излъчвания в сряда, които чиновниците нарекоха най-амбициозния проект в миналото за понижаване на затоплящите планетата излъчвания от пасажери транспортни средства.

Новите правила облекчават първичните ограничавания за изпускателната тръба, препоръчани предходната година, само че в последна сметка се приближават до същите строги стандарти, избрани от Агенцията за запазване на околната среда.

Правилата идват, защото продажбите на електрически транспортни средства, които са нужни, с цел да дават отговор на стандартите, започнаха да се забавят. Автомобилната промишленост цитира по-нисък растеж на продажбите, възразявайки против желаните стандарти на EPA, разкрити предишния април като част от амбициозния й план за понижаване на затоплящите планетата излъчвания от пътническите транспортни средства.

EPA съобщи, че според последно предписание, промишлеността може да извърши лимитите, в случай че 56% от продажбите на нови прев...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР