Администрацията на американския президент Доналд Тръмп публикува нови визови правила,

...
Администрацията на американския президент Доналд Тръмп публикува нови визови правила,
Коментари Харесай

САЩ въвеждат визови ограничения за бременни жени

Администрацията на американския президент Доналд Тръмп разгласява нови визови правила, ориентирани към ограничение на случаите, когато бременни дами идват в Съединени американски щати, с цел да родят там и детето им да получи американски паспорт.
Три типа визи обмисля Джонсън за Англия след брекзит Новата миграционна система а допустима, в случай че завоюва изборите
Според американското законодателство децата, родени в страната получават американско поданство и по този начин разкриват опция за американски паспорт и на останалите членове на фамилията.

Според новите правила бременните ще минават на изявленията и би трябвало да посочат друга основна причина за пътешестване до Съединените щати.

Въпросът е по какъв начин консулските чиновници ще дефинират дали една жена е бременна. Те нямат право по време на визови изявленията да питат дадена жена дали е бременна или има намерение да забременее.
Си Ен Ен: Първи случай на мистериозния китайски вирус в Съединени американски щати Според източник на медията той е регистриран в щата Вашингтон
Туризмът за раждане е рентабилен както в Съединени американски щати, по този начин и в други страни. Компании разгласяват реклами за този бизнеса и взимат до 80 000 $, с цел да улеснят идването, като оферират хотел и медицински грижи. Много дами пътуват от Русия и Китай, с цел да родят в Съединени американски щати.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР