Администрацията на американския президент Доналд Тръмп обмисля евентуална мярка, при

...
Администрацията на американския президент Доналд Тръмп обмисля евентуална мярка, при
Коментари Харесай

Вашингтон обмисля да не пуска в страната американци при подозрение за Covid-19

Администрацията на американския президент Доналд Тръмп обмисля възможна мярка, при която краткотрайно няма да се позволява на американски жители и непрекъснато пребиваващи в Съединени американски щати да се върнат вкъщи, в случай че има съмнения, че те са инфектирани с ковид.

Това удостовери почитан представител на управляващите, представен от Ройтерс.

Разработена е проекторазпоредба, която обаче към момента не е дефинитивна и може да се промени. Тя ще овласти държавното управление да блокира лица, за които може да се допусна, че са носители на Covid-19 или други заразни заболявания.

От началото на пандемията Тръмп наложи редица ограничавания за имиграцията, спирайки част от законната имиграция и позволявайки на граничните управляващи бързо и без общоприетата юридическа процедура да депортират мигранти, хванати на границата.

Според в. " Ню Йорк таймс " въпреки всичко, с цел да забранят на американски жител или непрекъснато пребиваващ в страната достъп до американска територия, управляващите ще би трябвало да показват солидни доказателства, че индивидът е инфектиран или е контактувал със инфектирани.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР