Администрацията на американския президент Доналд Тръмп обмисля да отпусне пари

...
Администрацията на американския президент Доналд Тръмп обмисля да отпусне пари
Коментари Харесай

Белият дом обмисля финансова помощ за работещите американци на фона на заразата

Администрацията на американския президент Доналд Тръмп обмисля да отпусне пари на работещите на фона на спада на борсовите показатели, затворените учебни заведения и рекомендациите за работа от вкъщи, провокирани от ковид, написа английският в. Дейли мейл.

"Предвидената помощ е в размер на 1000 $ на човек месечно. Ние съществено обмисляме да предприемем мярка ", това е споделил икономическият консултант на Белия дом Лари Къдлоу пред медията. "Ние имаме този запас и би трябвало да помогнем на хората ", е пояснил той.

Изданието уточни още, че сходни оферти са били изказани от републиканския сенатор Мит Ромни и някогашния претендент за президент на Съединени американски щати от Демократическата партия Андрю Янг.

"Пакетът е на обща стойност 400 милиарда $. Министерството на финансите и Федералният фонд за изключителни обстановки имат тези запаси ", е допълнил Къдлоу.

Британската медия уточни още, че за отпущането на помощта е належащо утвърждение от Конгреса – федералния парламент във Вашингтон. "Миналата седмица депутати от двете камари (Камарата на представителите и Сената) са декларирали, че са почнали съвещания по този въпрос ", добави Дейли мейл.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР