Администрацията на американския президент Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън)

...
Администрацията на американския президент Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън)
Коментари Харесай

Русия губи статута си на най-облагодетелствана нация, обяви Белият дом


Администрацията на американския президент Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в ще лиши Русия от статута ѝ на " най-облагоделествана нация " поради нашествието в Украйна, заяви на конференция председателката на долната камара на американския Конгрес Нанси Пелоси, представена от Ройтерс.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 2329
Президентът Байдън удостовери новината и персонално разгласи, че Съединени американски щати не разрешават вноса на алкохол, диаманти и морски артикули от Русия, както и износа на първокласни артикули за Русия.

Очаква се и останалите страни членки на Г-7, както и Европейският съюз да последва тази стъпка, което значи, че на съветските артикули ще бъдат наложени нови, по-високи мита.

По думите на Байдън Съединени американски щати и Г-7 ще създадат нужното, тъй че Русия да не може да получава финансиране от МВФ или Световната банка. Според американския президент наложените наказания и ограничавания на вноса и експорт слагат съветската стопанска система на колене.

Белият дом ще издаде изпълнителна заповед, която ще забрани всевъзможни бъдещи американски вложения в който и да е бранш на съветската стопанска система.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР