Административният директор на Локомотив (Пловдив) Атанас Узунов се появи в

...
Административният директор на Локомотив (Пловдив) Атанас Узунов се появи в
Коментари Харесай

Атанас Узунов направи шоу на заседанието на Общинския съвет в Пловдив

Административният шеф на Локомотив (Пловдив) Атанас Узунов се появи в костюм на смърф на днешната сесия на Общинския съвет на Града под тепетата, осведоми уеб сайтът Plovdiv24.bg.
 Феновете на Локомотив идват с автобуси за финала на Купата
Поводът, естествено, бе спечелването на историческата първа за Локо Купа на България след снощния триумф над съгражданите от Ботев с 1:0. Прозвището на Локомотив е точно " смърфовете " и това е дало мотив на Узунов за закачката.

" Малко съм разчувствуван, а и не съм спал. От името на управлението на Локомотив желаеме да изразим нашата признателност за феърплея, който демонстрираха двете агитки, както и самите футболисти. Искаме да благодарим за организацията, която направиха Община Пловдив и пловдивската полиция - нямаше никакви катастрофи на отиване и връщане.

Доказахме, че с изключение на Европейска столица на културата, Пловдив е столица и на футбола. Доказахме, че футболът е една обществена магия, която сплотява доста хора. Малко след мача имахме телефонно позвъняване от премиера, който благодари за шоуто, което показаха двете агитки и поздрави Локомотив за спечелването на Купата.

И последно - аз имам една задявка с един мой сътрудник - както по политическа, по този начин и по спортна линия. Това е сътрудника Иван Петков. 20 дни от Ботев тръбяха по медиите, че купата е жълта. Този трофей обаче е сребрист. Но аз в действителност съм му купил една купа и тя е жълта.

Да си прави салата в нея. Вътре има няколко бонбони - сини и червени ", сподели с възприятие за комизъм от трибуната някогашният интернационален рефер.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР