Административният директор на Локомотив (Пловдив) Атанас Узунов направи голямо шоу

...
Административният директор на Локомотив (Пловдив) Атанас Узунов направи голямо шоу
Коментари Харесай

Атанас Узунов нахлу като смърф в Общинския съвет

Административният шеф на Локомотив (Пловдив) Атанас Узунов направи огромно шоу на днешната сесия на Общинския съвет, оповестява Plovdiv24.bg. Бившият интернационален арбитър нахлу в залата, преоблечен като смърф. Малко по-късно той подари жълта купа за салата на своя сътрудник от Българска социалистическа партия Иван Петков - Бебето, който е последовател на Ботев (Пд).

Поводът естествено бе спечелването на историческата първа за Локомотив Купа на България след снощния триумф над Ботев с 1:0.

Ето какво съобщи Узунов от трибуната на Общински съвет:

" Малко съм разчувствуван, а и не съм спал. От името на управлението на Локомотив Пловдив желаеме да изразим нашата признателност за феърплея, който демонстрираха двете агитки, както и самите футболисти. Искаме да благодарим за организацията, която направиха Община Пловдив и пловдивската полиция - нямаше никакви катастрофи на отиване и връщане. Доказахме, че с изключение на Европейска столица на културата, Пловдив е столица и на футбола. Доказахме, че футболът е една обществена магия, която сплотява доста хора.

Малко след мача имахме телефонно позвъняване от премиера, който благодари за шоуто, което показаха двете агитки и поздрави Локомотив Пловдив за спечелването на Купата.

И последно - аз имам една задявка с един мой сътрудник - както по политическа, по този начин и по спортна линия. Това е сътрудника Иван Петков. 20 дни от Ботев тръбяха по медиите, че купата е жълта. Този трофей обаче е сребрист. Но аз в действителност съм му купил една купа и тя е жълта. Да си прави салата в нея. Вътре има няколко бонбони - сини и червени ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР