Административният директор на Етър Страцимир Тинчев даде специални интервю в

...
Административният директор на Етър Страцимир Тинчев даде специални интервю в
Коментари Харесай

Шеф на Етър: Ситуацията с договорите на играчите е много интересна и деликатна

Административният шеф на Етър Страцимир Тинчев даде специфични изявление в предаването „ Домът на футбола” по DIEMA SPORT по отношение на създалата се обстановка с прекратяването на шампионата и изтичащите контракти на играчите на всички клубове.

Преди няколко дни се появиха информации, че Етър надали не ще се разпадне, само че тези спекулации бяха опровергани от босът на „ виолетовите”.

„ Обстановката в Етър е такава, каквато е допускам и в останалите български клубове. Освободили сме играчите. Всички те работят по самостоятелни стратегии, които са им дадени от треньорите. В контакт сме както с футболистите, по този начин и с хората от управителния съвет и треньорите. Силно се надяваме и имаме вяра, че по-бързо ще премине тази обстановка в България и ще стартираме естествен подготвителен и спортен ритъм”, сподели той.

„ Кога ще се съберем да упражняваме обикновено зависи напълно то това, по кое време ще ни разрешат да стартираме естествен темп на работа”, продължи Тинчев.

„ Казусът с играчите в Етър е малко честен. Извинявам се,че по този начин ще подходя. В такива тежки времена за Българи, за цялото общество, да се намират сътрудници, които да споделят и пишат неща, които за една седмица без подготвителен развой, да стартират да закриват клубове и да ги откриват, е меко казано несериозно. Затова пуснахме публична декларация и реагирахме. Искахме да успокоим обществеността и футболистите, тъй като това не е обикновено. Две седмици сме в изключително състояние и започнаха да ни закриват”, добави шефът на Етър.

„ Въпросът с договорите на играчите е доста забавен и внимателен какво и по какъв начин ще бъде. Най-вероятно, според нашето законодателство, би трябвало с футболистите, на които им изтичат договорите да създадем едно предложение за продължаването им. Работим по тази стратегия още преди да се случат тези неща, тъй че всичко зависи от обстановката и по кое време ще си продължи сезона”, сподели още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР