Административна санкция отнесе шофьорът на автобус от градския транспорт в

...
Административна санкция отнесе шофьорът на автобус от градския транспорт в
Коментари Харесай

Шофьорът на автобус от градския транспорт, дал волана на малолетно дете, отнесе акт от полицията

Административна глоба отнесе водачът на рейс от градския превоз в Пловдив, дал кормилото на малолетно дете, защото е позволил съществено нарушаване на разпоредбите за пътна сигурност. Това оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи. Незабавната инспекция е подхваната в петък от чиновници на бранш „ Пътна полиция ” в Пловдив, директно след ревизиране на видеозапис, публикуван в медиите.

На предоставения от свидетел клип се вижда по какъв начин по време на придвижване водач на рейс от градския превоз държи в скута си дете на забележима възраст към 6 години, което направлява кормилото.

Въпросният чиновник в една от транспортните компании, обслужващи линиите на градския превоз, е разпитан от органите на реда. От неговите пояснения и свидетелските показания на създателя на клипа е изяснено, че обстановката се е развила към 19 ч. на 21 октомври т.г., на ул. „ Съединение ” в регион „ Тракия ”.

Затова, че е дал ръководството на пътното транспортно средство на малолетно лице, на лидера е формиран акт по Закона за придвижване по пътищата.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР