Административен съд Пловдив остави без разглеждане и прекрати производствата по

...
Административен съд Пловдив остави без разглеждане и прекрати производствата по
Коментари Харесай

Съдът поряза исканията на ромите от Войводиново

Административен съд Пловдив остави без разглеждане и приключи производствата по 17 претенции на лица от село Войводиново с правно съображение чл.250 ал.1 от Административнопроцесуален кодекс за преустановява­не на про­тивозаконни дейности на ОД на Министерство на вътрешните работи – Пловдив  и на кмета на Войводиново, с които на 09.02.2019 година са били възпрепятствани да влязат в жилищата си, находящи се в същото село.

С постановените от съда избрания се приема, че с цел да е възможно настояването по член 250, алинея 1 Административнопроцесуален кодекс, е належащо твърдяното фактическо деяние да не е прекъснато.

От събраните доказателства при осъществената от съда инспекция е открито, че към сегашния миг нито един от двата административни органа, против които са ориентирани настояванията, не прави в действителност дейности по възпрепятстване на достъпа до жилищата на лицата.

Всяко едно от определенията предстои на обжалване пред Върховния административен съд в 7 – дневен период от съобщаването му на страните.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР