Административен, полицейски и икономически натиск се упражнявал върху БСП в

...
Административен, полицейски и икономически натиск се упражнявал върху БСП в
Коментари Харесай

БСП се оплака от административен, полицейски и икономически натиск

Административен, полицейски и стопански напън се упражнявал върху Българска социалистическа партия в последната седмица. Това се оплака заместник-председателят на Българска социалистическа партия Кирил Добрев.

Много се приказва за " Костинброд 2 ", и то от устата на министър-председателя, акцентира той. Държавата употребила структурите си за напън.

Министерство на вътрешните работи, по думите му, повтаряла модела Галиче и Ценко Чоков. Министерство на вътрешните работи взема страна на една политическа мощ, акцентира Добрев. Събрани били чиновниците на реда във Видин, Враца и Монтана и им било казано, че ще бъдат разформировани в други места, в случай че ГЕРБ не завоюва.

Докато не могат да открият килъра от Костенец, служителите на реда разкрили локални соцръководители и им изготвили предупредителни протоколи за изборите. Монтирана била камера за видеонаблюдение до клуб на Българска социалистическа партия в Любимец. Така и се отказвали членовете на секции от алената партия. Партиен водач на локално равнище бил принуден да подпише протокол, че няма да купува гласове. Служители на Министерство на вътрешните работи плашели хората във Видин. В Борован пък забранили слагането на шатра с предизборна цел.

Георги Свиленски се оплака от стопански напън. Вчера до цялото управление на Българска социалистическа партия е изпратено писмо от компания " Телетол " поради неговото изказване за подозрение за връзка на компанията с офшорки. 30% от компанията е благосъстоятелност на офшорка, по думите му. В писмото компанията упорства той да се извини и партията да го порицае.

Кирил Добрев още веднъж се оплака, че милиардери от публични поръчки оказвали напън върху партията. Добрев напомни конфликта на Българска социалистическа партия със строителите след настояването на Елена Йончева за качественото поправяне на пътищата. Левите захапаха и кръговото във Варна. То се трансформирало в най-скъпият водопад, съгласно Добрев.

Той бе безапелационен, че партията няма да разреши милиардери от публични поръчки да й се месят. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР