Административен, полицейски и икономически натиск се упражнявал върху БСП в

...
Административен, полицейски и икономически натиск се упражнявал върху БСП в
Коментари Харесай

БСП се оплака от административен, полицейски и икономически натиск

Административен, полицейски и стопански напън се упражнявал върху Българска социалистическа партия в последната седмица . Това се оплака заместник-председателят на Българска социалистическа партия Кирил Добрев.

Много се приказва за " Костинброд 2 ", и то от устата на министър-председателя, акцентира той. Държавата употребила структурите си за напън.

Министерство на вътрешните работи, по думите му, повтаряла модела Галиче и Ценко Чоков . Министерство на вътрешните работи взема страна на една политическа мощ, акцентира Добрев. Събрани били чиновниците на реда във Видин, Враца и Монтана и им било казано, че ще бъдат разформировани в други места, в случай че ГЕРБ не завоюва.
 Българска социалистическа партия се оплака от бухалката на Борисов
Българска социалистическа партия се оплака от бухалката на Борисов

Корупцията при ГЕРБ била заложена в закон, счита Нинова

Докато не могат да открият килъра от Костенец , служителите на реда разкрили локални соцръководители и им изготвили предупредителни протоколи за изборите. Монтирана била камера за видеонаблюдение до клуб на Българска социалистическа партия в Любимец . Така и се отказвали членовете на секции от алената партия. Партиен водач на локално равнище бил принуден да подпише протокол, че няма да купува гласове . Служители на Министерство на вътрешните работи плашели хората във Видин. В Борован пък забранили слагането на шатра с предизборна цел.

Георги Свиленски се оплака от стопански напън. Вчера до цялото управление на Българска социалистическа партия е изпратено писмо от компания " Телетол " поради неговото изказване за подозрение за връзка на компанията с офшорки. 30% от компанията е благосъстоятелност на офшорка , по думите му. В писмото компанията упорства той да се извини и партията да го порицае.

Кирил Добрев още веднъж се оплака, че милиардери от публични поръчки оказвали напън върху партията . Добрев напомни конфликта на Българска социалистическа партия със строителите след настояването на Елена Йончев а за качественото поправяне на пътищата. Левите захапаха и кръговото във Варна. То се трансформирало в най-скъпият водопад, съгласно Добрев.

Той бе безапелационен, че партията няма да разреши милиардери от публични поръчки да й се месят.
 Въпросът за партийните дотации не към нас, отсече Кирил Добрев
Въпросът за партийните дотации не към нас, отсече Кирил Добрев

Щели да разясняват тематиката, когато имат собствен финансов министър
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР