Админът на две от най-популярните фотографски групи във Фейсбук“ За

...
Админът на две от най-популярните фотографски групи във Фейсбук“ За
Коментари Харесай

Обявиха фотографски конкурс „Ковидография“

Админът на две от най-популярните фотографски групи във „ Facebook “ „ За чиста снимка “ и „ Изкуството на мобилната снимка “, варненският фоторепортер Любомир Бенковски-Бенджи разгласи фото-конкурс за фотоси от живота по време на епидемията от COVID-19.

Ето я и самата публикация: ОБЯВЯВАМ ФОТОГРАФСКИ КОНКУРС " КОВИДОГРАФИЯ "! Качвайте фотоси по отношение на епидемията.

От изолацията, от ограничения за справяне. Всичко, което по някакъв метод е обвързвано с рецесията. Периодично спечелилият спечелил най-вече лайкове, фотографията му ще бъде корица несигурно време. Пък в случай че стане забавен конкурс ще уредя изявления на най-хубавите създатели в медиите. Фотографиите да са ваши авторски и качени тук, а не споделени от външни албуми.



Пишете " За Ковидография " При предпочитание може да опишете накратко фотографията: Как, по кое време, къде е направена, и всичко което ви вълнува по отношение на съответния кадър. Задължително пишете на кирилица!

Чужденците може да пишат на личния си език! Редактирайте си го както би трябвало и в случай че ви е забавно го публикувайте. Пращам ви две мои фотоси по тематиката.

Моля подпишете ги с моето име Любомир Бенковски-Бенджи Булфото/

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР