adidas Running добави завладяваща окото мистериозно синя цветова комбинация към

...
adidas Running добави завладяваща окото мистериозно синя цветова комбинация към
Коментари Харесай

Adidas представи UltraBOOST X в нова, поразителна мистериозно синя цветова комбинация

adidas Running добави завладяваща окото мистериозно синя цветова композиция към сбирката UltraBOOST X за сезон есен/зима 2017, предлагайки на дамите пресен, нов метод да се откроят до момента в който тичат. Лансиран по-рано тази година, UltraBOOST X е върховото достижение на adidas в спортните обувки за дами. Те се напасват по неповторимата форма на дамското ходило и са проектирани да оказват помощ на дамите да стават по-добри с всяко последващо тичане.

Уникалният дизайн на UltraBOOST X отразява естествения контур на дамското стъпалото по време на тичане, с цел да усъвършенства представянето с всяка крачка. Характерният адаптивен свод, паралелно до характерно изваяната междинна и горна част от Primeknit, която без изпитание се напасва към изменящата се форма на стъпалото по време на бягане, обезпечават великолепен комфорт и непоклатимост.



За проектирането на обувката, adidas Innovation Technologies са употребявали системата ARAMIS, технология за следене на придвижването, която разрешава подробен разбор на придвижването на стъпалото. Обувката е основана за дами, с фокус върху местата, които най-вече се нуждаят от непоклатимост по време на тичане и зоните, в които ходило се нуждае от естествено уголемение.



Водещите нововъведения в модела UltraBOOST X са:

• Адаптивен свод – планиран да следва извивката на женското ходило и без изпитание да се приспособява към изменящата му се форма по време на тичане.
• Горна част от Primeknit – която обгръща свода на стъпалото за спомагателна непоклатимост, а структурата в региона на пръстите усилва опцията на стъпалото да диша.
• Средна част на подметката от Boost – съхранява и възстановява силата с всяка крачка и е основана да обезпечи извънреден комфорт и омекотяване.
• Подметката Stretch Web направена от гума Continental – основана за женската походка, осигуряваща положително сцепление при бягане в града, без значение от атмосферните условия.



Завладяващият модел UltraBOOST X може да бъде открит в магазините на SPORT DEPOT в Младост, Пловдив Ритейл Парк и Варна, както и онлайн магазина. Разгледайте всички модели с технологията BOOST тук.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР