adhub. e новото име на най-голямата група за рекламно и

...
adhub. e новото име на най-голямата група за рекламно и
Коментари Харесай

Най-голямата група за рекламно и медийно обслужване в България отбелязва трийсет години с ново име - adhub.

adhub. e новото име на най-голямата група за рекламно и медийно обслужване в България, в която си партнират едни от най-успешните интернационалните и местни компании.

Това са криейтив организациите guts&brainsDDB, DNA, Nitram, TribalWorldwide Sofia, медийните PHD и OMD, продуцентска къща Final New и BTL организацията „ Готово “. Компаниите имат 30-годишно съдействие в споделеното пространство на бул. Христо Ботев №95, което към този момент ще носи името аdhub . Рекламният хъб е резултат от дълготрайните взаимоотношения, без да трансформира активността и метода на работа в организациите – всяка от тях ще резервира своя бранд, бизнес еднаквост и екип. 

„ аdhub. е част от тактиката за развиване на групата за предложение на цялостен набор от услуги в бранша. Новото лого – квадрат, който се отваря като скоби, акцентира гъвкавостта и устрема на екипа към отварянето на нови благоприятни условия за сътрудници и клиенти. “, споделя основният изпълнителен шеф Ангелос Парасхакис.

Групата на adhub. сплотява експерти и гении от разнообразни области, отпред с guts&brainsDDB. Агенцията стъпва на българския пазар през 1993 година и бързо се постанова като компанията, която дефинира трендовете и развиването на промишлеността в страната. Това води до основаването на партньорска мрежа от организации, която през миналите три десетилетия работи с едни от най-авторитетните марки, измежду които Yettel, McDonald’s, Allianz, METRO, Lidl, Jameson, Perno Ricard, Zagorka, Ford, EKO, EVN и доста други. В резултат от сполучливото съдействие се основават едни от най-популярните рекламни акции, отличени с редица национални и интернационалните награди.

Най-новото достижение в аdhub. e бронзoвата статуетка от фестивала EuroBest в категория „ Radio&Audio “ за акцията „ Някои другарства носят светлина “. Това е първата премия от влиятелния конгрес, извоювана от български екип.

“Групата на аdhub. ще продължи да надгражда изобретателната и бизнес среда в България, инвестирайки в качествени и дълготрайни партньорства. Защото дружно можем повече. “, обобщава Добринка Парасхакис, ръководещ сътрудник в групата.

Част от портфолиото на аdhub . са още голям брой оценки и статуетки „ ФАРА “, а двете медийни организации PHD и OMD се класираха преди всичко по дял на медийните вложения за 2022 година

В нашия уебсайт може да видите видео с новото лого на adhub. и едни от най-хубавите реклами на групата за миналите 30 години.

Последвайте ни и в обществените мрежи:

Hub your way to success: LinkedIn

Your business deserves a hub: Facebook 

(в материала има продуктово позициониране)

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР