Адет през седмицата работи в офис, но в почивните дни

...
Адет през седмицата работи в офис, но в почивните дни
Коментари Харесай

Нова мода в САЩ: Обикновени жени стават русалки

Адет през седмицата работи в офис, само че в почивните дни тя се трансформира в нимфа. След като облече своята опашка, тя дава отговор единствено на своето русалско име Сплаш. Сестрите, както русалките назовават своето общество, по този начин е съгласно разпоредбите – всяка си има човешко и русалско име, написа " Гласът на Америка ". „ Като деца всички имат вяра в Дядо Коледа, великденския заек и феите, само че когато пораснеш вълшебството изчезва. Искам за запазя тази магия. Все още желая да имам вяра в приказките. За мен е значимо да работя като нимфа, тъй като по този начин връщам магията в живота и на другите хора”, споделя Сплаш.

Старфиш също бяга от всекидневието като си обува опашка през уикендите. Тя 10 години се е занимавала с плуване, харесва ѝ да работи с деца, а като дете е била луда по приказката за дребната нимфа. Всичко това прави работата ѝ неповторимо прелестна. „ Когато за първи път обух опашката, съвсем заплаках. Почувствах се доста красива. Това е вълшебно. Опашката като че ли е мое продължение. Когато демонстрирам на другари фотоси, усещам се като част от нещо специално”, споделя Старфиш.

Зад всичко това обаче стои доста труд. Създателката на школата за русалки в Лос Анджелис Вирджиняи Хендиркс години наред се занимава с гмуркане, преди да се реши да въплъти приказката за дребната нимфа в действителност. „ За да станеш нимфа, преди всичко би трябвало да обичаш водата. Ако си като риба във водата и си подготвен за компликации, това е най-хубавата работа на света”, споделя тя

Бъдещите русалки би трябвало да преминат 40-часов курс, в който те се учат да плават с новата си опашка. Да плуват под вода с отворени очи и се упражняват да си задържат дъха.

Хендиркс признава, че за 4 години работа като нимфа тя е обиколила целия свят. По думите ѝ, всяка една жена може да стане нимфа, няма ограничавания за външния тип. Випускниците на школата ѝ могат да работят корпоративни събития или рождени дни, като надницата е сред 60 и 70 $ в час.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР