Адем Изетов, задържан за убийството на леля си в провадийското

...
Адем Изетов, задържан за убийството на леля си в провадийското
Коментари Харесай

Млад мъж, убил леля си във Варненско, остава в ареста

Адем Изетов, арестуван за убийството на вуйна си в провадийското село Черноок, остава в ареста с непрекъсната мярка за неотклонение. Това постанови Варненският областен съд.

Според събраните досега доказателства, има задоволително данни, че на 8 ноември, минути след среднощ 25-годишният мъж е влезнал в двора на вуйна си Елфуда Изетова, унищожил е камерите за видеонаблюдение и е умъртвил дамата с 5 удара с нож.

По-късно в зарязан парцел са открити камерите, ножа, ръкавиците и раницата на Изетов, а съгласно очевидци в последните си минути умиращата го е показала като собствен палач.

Пред съда Изетов сподели, че съжалява и е " шокиран от направеното ". От обясненията му стана ясно, че връзките в фамилията са били тежки години наред.

Въпреки че младият мъж е с чисто правосъдно минало и самичък се грижи за болната си баба, съдът реши, че поради тежестта на закононарушението, заплахата да се укрие или да повлияе на още неразпитаните очевидци, той би трябвало да остане в ареста. Мярката може да бъде обжалвана в тридневен период.

Текст: Светлана Ганчева
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР