Аделина Радева отдавна имала мерак да седне на стола на

...
Аделина Радева отдавна имала мерак да седне на стола на
Коментари Харесай

Е Това Вече Я Срина! Много Боли! Вижте Защо Ани Цолова Се Върти В Леглото И Сън Не Я Хваща! Не Може Да Повярва, Че

Аделина Радева от дълго време имала копнеж да седне на стола на Ани Цолова. Говори се, че още преди две години желала да е екранна половинка на Виктор Николаев. С който била доста близка от преди време.

Журналистката от Българска национална телевизия споделила с приятелката си Вяра Анкова желанието и. Хем с по-голяма заплата ще се облажи, хем с Виктор ще си паснат.

Анкова, която след края на директорския си мандат в държавната телевизия мина на шефско място в Нова тв точно към новините и публицистиката намерила сгодния миг да постави Радева на овакантеното от Цолова място.

Старата армия от ветерани в частната медия никак не били впечатлени от осъществения трансфер. Освен, че считали Аделина за парашутистка и протеже на шефката тя имала и не лек темперамент. Била се заканила да е безпощадна освен в ефир, само че и зад кадър, предават от електронното издание, водач в светските вести hotarena.net.

Единствено от новата си екранна половинка бил най-доволен Виктор Николаев. Освен, че с Аделина се познават от доста години и са работили много време дружно когато журналиста бе част от телевизионния екип на „ Сан Стефано ” тя не била толкоз напориста като Ани Цолова.

Той въобще не съжалявал за някогашната си колежка. Напротив, в този момент се чувствал удобно тъй като нямало кой да го засича по време на живото предаване всяка божа заран.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР