Аделина Радева изживяла тежка семейна драма покрай влошеното здраве на

...
Аделина Радева изживяла тежка семейна драма покрай влошеното здраве на
Коментари Харесай

Напрежението идва в повече на Аделина Радева: Водещата с големи тревоги заради влошеното здраве на мъжа си

Аделина Радева изживяла тежка фамилна драма около влошеното здраве на мъжа си Борис. Режисьорът на мюзикъла „ Оркестър без име “ закъсал с очите и се наложило да се подложи на намеса, която да в профил казуса. Мъжът на журналистката се доверил на експертите в Александровска болница, като постъпил в очната клиника на болничното заведение. Благодарение на факира доктор Яни Здравков брачният партньор на Аделина съумял да си оправи зрението.
Самият Борис призна, че казусът му в действителност не е бил за подценяване и е минавал за сериозен, като показа, че лекарите в Александровска болница са сътворили същинско знамение с него. Макар да бил куражлия и да не давал тип на доста обезпокоен, жена му треперела от нерви, до момента в който лекуването не завършило. Аделина била сензитивна на тематика здраве още откогато родила сина си.

Появата на момченцето е най-радостният и най-трудният миг за тв водещата, тъй като то било сложено в кувьоз.
Оттогава Радева треперела над най-близките си и даже елементарните им настинки я вкарвали в суматоха.
Голяма опора за следващ път ѝ бил Виктор Николаев, който преди време мина през идентична обстановка. При безразсъден случай жена му Людмила падна и си счупи ръката, а на водещия му се наложи да влезе в обувките на неин персонален помощник, да поеме напълно семейството и да се грижи за щерка им Дара, като я води и взима от учебно заведение всекидневно. На Виктор и Аделина им минавала през мозъка мисълта, че са станали жертва на проклинание, тъй като напоследък не им вървяло въобще в персонален проект.

Самият Николаев преди няколко месеца бе приет в болница поради проблеми с бъбреците и се подложи на интервенция, която отдавна отлагал. Възвръщането на силите му и повдигането на крайници обаче му лиши месец, в който той не беше на работа, а Аделина водеше предаването сама. Колегата ѝ обаче ѝ върнал жеста, като незабавно ѝ предложил да си вземе отпуск, когато тя му споделила, че мъжът ѝ има проблеми от здравословно естество.
Инфо: Ретро

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР