Аделина Радева изживяла криза на брака със съпруга си Борис

...
Аделина Радева изживяла криза на брака със съпруга си Борис
Коментари Харесай

Забъркаха популярна водеща от Нова в любовен триъгълник: С кого е делила мъж?

Аделина Радева изживяла рецесия на брака със брачна половинка си Борис Радев поради певицата Мариана Попова.

Съпругът на водещата на " Здравей, България “ е режисьорът, който снимал последния клип на Попова. Именно на снимачната площадка двамата се харесали и си допаднали като хора, а Борис не пропущал мотив да изкаже благосклонностите си към обвързаната с артиста Веселин Плачков Мариана, написа " Ретро “.

В обществените мрежи режисьорът не стопира да сипе похвали към изпълнителката от рода на " прелестна си “. " невероятна Мариана “, а от своя страна певицата разгласи, че той е най-страхотният човек, който е срещала, даже в телевизионния ефир.

Симпатиите им, въпреки да нямали почва за развиване, тъй като Попова неотдавна роди момиченце на сегашния си обичан Веселин, раздразнили грубо отсвирената от картинката Аделина. Журналистката ревнувала лудо брачна половинка си от певицата, известна с флиртовете си с редица известни и съумели мъже, и нямала самообладание да завърши работата по взаимния им план и да преустановят професионалните си връзки.

Водещата не желаела около мъжа й да се навъртат сходен вид напористи дами, тъй като това й навявало мемоари в действителност по какъв начин тя съумяла да се добере до него. Не е загадка, че екранната партньорка на Виктор Николаев преди време разрушила първия брак на режисьора. Аделина даже била по-напориста в персоналния си живот, в сравнение с в специалността, и за малко време съумяла да оплете в мрежите си надарения Борис. Малко след сватбата Аделина забременяла и родила сина им Андрей.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР