Аделина Радева и Виктор Николаев останаха шашнати от кадрите, които

...
Аделина Радева и Виктор Николаев останаха шашнати от кадрите, които
Коментари Харесай

Скандални СНИМКИ на циганска безотговорност по време на карантина

Аделина Радева и Виктор Николаев останаха шашнати от фрагментите, които получиха. Те са на опашка от хора пред цех, които не съблюдават нужното разстояние един от различен, до момента в който се редят да влязат на работа в предприятието.

Водещите не посмяха да поемат отговорност дали фрагментите в действителност са от вчерашния ден, както споделя зрителката на "Здравей, Бъглария ".




"Ако това е правилно, не е редно просто ", съобщи Николаев, който прикани да се пазим повече в това изключително състояние.

Водещите демонстрираха и още фрагменти - едните на роми, гъчкащи се, с цел да се качат в рейс в столичния квартал "Красна поляна ", а другите още веднъж са от ромска махала, където хората "спазват " карантината на припек и раздумка.


Все отново Николаев влезе в състояние на ползващите градския превоз: "Как да отидат на работа действително и да се качат в рейса, пазейки отдалеченост. Явно не става. Може би да се спре градският превоз, само че този проблем няма еднопосочен отговор. Аз не се ангажирам да го дам ", призна той, до момента в който Радева подсещаше, че в региона има доста ромски къщи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР