Аделина Радева е новият водещ на сутрешния блок на NOVA

...
Аделина Радева е новият водещ на сутрешния блок на NOVA
Коментари Харесай

Нова телевизия с официална информация за трансфера на Аделина Радева

Аделина Радева е новият водещ на утринния блок на NOVA „ Здравей, България”. Заедно с Виктор Николаев тя ще сервира на феновете най-актуалната информация и любопитни разбори на тематиките на деня. Едно от най-известните телевизионни лица в българските медийни среди се причислява към екипа на Нова Броудкастинг Груп в пика на своето професионално развиване, оповестяват от медията.

„ Познавам добре работата на Аделина и имам вяра, че със своя дълготраен опит и мощно екранно наличие тя ще способства за затвърждаване триумфа на утринния блок на NOVA. Професионалното й партньорство с Виктор Николаев стартира още преди години и в този смисъл присъединението й към „ Здравей, България “ е естествено продължение на пътя, който им следва за извървят като работен тандем”, разяснява Вяра Анкова, общоприет шеф "Информация " в Нова Броудкастинг Груп.



Аделина Радева започва кариерата си като радио водещ в ефира на FM+. В интервала 2000-2006 е сътрудник на Нова телевизия в Атина. Прави репортажи и за българската секция на Deutsche Welle от гръцката столица. През 2008 г, след завръщането си у нас, стартира работа в Българската национална телевизия. Водеща е на централната новинарска емисия от 2011 насам, на публицистичното предаване за вести, разбори и мнения "Още от деня " (2016-2017) и на утринния блок „ Денят започва” (в интервала 2008-2011), където за първи път е екранен сътрудник с Виктор Николаев. Автор е на документални филми за събитията в Гърция за рубриката „ В кадър “ на дирекция „ Информация “, на разнообразни телевизионни студия и изключителни излъчвания на дирекция „ Програма “ в Българска национална телевизия и на поредност от репортажи за новините на БНТ1.

Завършила е Държавния каподистрийски университет на Атина, компетентност „ Комуникации и средства за всеобщо информиране”. Следвала е „ Класически филологии” в Софийски университет „ Св. Климент Охридски”.

„ Признателна съм за доверието и с подготвеност одобрявам предизвикването да бъда част от водещата медийна компания в страната. За мен е наслаждение да работя още веднъж в екип с Виктор Николаев и съм сигурна, че ни предстоят доста триумфи заедно”, споделя Аделина Радева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР