Аделина Колева е майка на един от най-популярните млади изпълнители

...
Аделина Колева е майка на един от най-популярните млади изпълнители
Коментари Харесай

Майката на Наско: Tой е твърде неопитен за провокациите във ВИП брадър

Аделина Колева е майка на един от най-популярните млади реализатори - Атанас Колев от Варна. Името на артиста нашумя към присъединяване му в риалити формата X Factor. Там негов наставник бе Саня Армутлиева. След шоуто Наско записа дуетна ария с певицата Мария Илиева, тя стана и негов продуцент.

Оттогава името на двамата непрекъснато е замесването в любовна връзка. През 2017 година Наско съобщи, че е прекъснал връзките с Илиева, а певицата е пробвала да му подлее вода и да го заличи от музикалния бизнес.

От близо месец Наско е затворен в къщата на " ВИП брат " в Нови хан и дели общ покрив с Валентин Кулагин, Лора Караджова и останалите съквартиранти. Самата Аделина е приключила Медицинския университет във Варна, а Наско потегля по нейните стъпки, изучавайки сега медицина. Ето какво споделя Аделина за " България Днес:

- Г-жо Колева, по какъв начин приехте новината, че синът ви Наско Колев ще взе участие във " ВИП брат “?

- Със смесени усеща. Той е към момента прекомерно некомпетентен, а операциите, на които са подложени участниците, не са за подценяване.

- Допита ли се до вас, преди да вземе решението?

- Обсъдихме го, само че решението си е негово. Сам го взе.

- Посъветвахте ли го нещо преди влизането му?

- Да не се поддава на провокации. Той е спокоен, учтив и образован младеж и е задоволително да бъде себе си. Умните хора ще го оценят. Останалите нямат значение.

- В предаването има ли хора, с които Наско би бил предизвикан да влезе в спор?

- Простотията, лицемерието, интригантството, злобата са неща, които нервират всеки естествен човек.

Вие ли бяхте главният основател да се насочи към медицината?

- Не. Това е персонално негов избор. Всъщност синът ми беше признат в първокласен университет във Англия. Тъй като е приключил математическа гимназия, беше разумно да се насочи към инженерните науки. Беше утвърден от всички университети във Англия, в които кандидатства. Избра един от тях, одобриха го, само че... той реши, че желае да учи медицина и да остане в България. Ние го подкрепихме. Наско е благополучен от избора си. Учи на драго сърце и възторг.

Имало ли е миг, в който не сте одобрявали музикалната му кариера?

- Винаги сме го подкрепяли. Не единствено тъй като ни е наследник, а и тъй като той е човек, който заслужава доверие и поддръжка. Но в България е мъчно да се приказва за действителна музикална кариера.

- Ако би трябвало да избира сред музика и медицина, какво ще го посъветвате?

- Не разбирам за какво би трябвало да се отхвърля от едно от тях. Не е наложително геният да пречи на мозъка. Такова разбиране е лимитирано и тесногръдо.

- Неприятно ли ви е името на сина ви да се загатва с това на певицата Мария Илиева и вие персонално познавате ли въпросната певица?

- Познаваме се, несъмнено, с Мария Илиева. Не се нервирам и не обръщам внимание какво се приказва и написа за тях, тъй като не се интересувам от потребността на хората от злословия и зрелища.

- Има ли жена в къщата, която би допаднала на Наско?

- На този въпрос може да отговори единствено той.

- Какво ще му кажете, като излезе от къщата?

- Че се гордеем с него! И че му " смъквам шапка " за стоицизма! Балансиран, овладян и позитивен!

- Кой съгласно вас ще завоюва предаването?



- За мен това е без значение.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР