Адел, която отслабна драстично, не се бе появявала в социалните

...
Адел, която отслабна драстично, не се бе появявала в социалните
Коментари Харесай

Рокля на Адел стана хит - slava.bg

Адел, която отслабна фрапантно, не се бе появявала в обществените мрежи близо шест месеца. За своя рожден ден тя качи фотография, с която още веднъж притегли вниманието. Освен че няма и диря от пухкавото момиче, което бе при започване на кариерата си, певицата даде мотив за размисъл на търсачите на фешън находки.

След завръщането ѝ в Instagram всички приказват какъв брой е неузнаваема и се пробват да разкрият каква е тайната ѝ за идеална фигура. Други пък обърнаха внимание на роклята ѝ с ръкави вид балон, която ѝ стои ужасно.

Снимката на изпълнителката е събрала близо 11 млн. лайкове, което е самобитен връх. Споделянията също са много. Докато едни се радват на трансформацията ѝ, други обезверено стартират да търсят от кое място да се снабдят с роклята, която тя носи на своя празник.

Черната минирокля с големи ръкави е на марката Elzinga. Тя е много къса и става за дами, които имат хубави крайници, които не се срамят да демонстрират. Малко откакто Адел се появи с нея в интернет пространството, тя е разпродадена от онлайн магазина на марката, който не пропусна да я поздрави за нейния рожден ден. За сметка на това сходна към момента е налична – черна с шарени точки.

Много фешън къщи оферират рокли и ризи с сходни ръкави. Те са единствено в черно или бяло. Доста търсени са и комбинациите сред черния цвят и флорални принтове, някои от които даже са понижени на 100 $.

Адел не е първата звезда, която харесва този вид рокли. Актрисата и тв водеща Кели Рипа също постоянно бива забелязвана да носи облекла в същия жанр.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР