Адел хвърли бебе бомба по време на последния си концерт

...
Адел хвърли бебе бомба по време на последния си концерт
Коментари Харесай

Адел хвърли бебе бомба по време на концерт в Лас Вегас, докато хвалеше дъщерята на Рич Пол

Адел хвърли бебе бомба по време на последния си концерт в Лас Вегас, до момента в който хвалеше своя „ брачен партньор “ Рич Пол.

36-годишната певица излезе на сцената за шоуто си Weekends with Adele в Caesars Palace през уикенда и направи изненадващото разобличаване за разширение на фамилията си с мениджъра на спортни гении Рич, за който се омъжи скрито предходната година. Изпълнителката на шлагери Hello към този момент е майка на 11-годишния Анджело, който споделя с някогашния си брачен партньор Саймън Конеки, и тя сподели на почитателите по време на концерта си, че желае да има още бебета, откакто завърши поредицата си от разпродадени концерти това лято.

„ След като приключа с всичките си отговорности и с всичките си представления, желая да имам бебе. Искам момиче, тъй като към този момент имам момче. Имам възприятието, че тя може да е като индивида, който обичам най-вече на света, само че евентуално и ненавиждам най-вече на света. Това е, което усещам, че ще се случи. Тя ще ме слага на мястото ми от самото начало, нали? Адел се засмя. „ С мен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР