Адел гостува на холандския гримьор и бюти влогър Ники де

...
Адел гостува на холандския гримьор и бюти влогър Ники де
Коментари Харесай

Адел се била увлякла по Скалата

Адел гостува на холандския гримьор и бюти влогър Ники де Ягер, известна с YouTube канала си NikkieTutorials. Освен че се престраши да се покаже без капка грим, певицата реши да си поговори искрено с Ники и за някои детайлности от живота ѝ, като да вземем за пример пиенето.

Адел показа, че постоянно се случва да пие на празненства, само че не тъй като има предпочитание за това.

" Не пия, с цел да се развеселя, а с цел да може хората да ми станат по-интересни ", разкрива певицата, като добавя, че по купоните има извънредно скучни хора.

В откровения диалог с холандската гримьорка Адел не пропусна да спомене и друга забавна детайлност, а точно за " увлечението " си по Дуейн Джонсън. Певицата споделя по какъв начин е гледала кеч като по-млада и какъв брой огромен почитател е на Скалата.

" Онзи ден Скалата ми изпрати цветя, тъй като той и брачната половинка му не съумяха да дойдат на концерта ми. Почти паднах от стола си от неспокойствие. Буквално ", разкрива певицата. Тя добавя, че ѝ се желае Дуейн Джонсън да ѝ е татко. Пояснява, че не е влюбена в него, а изпитва откровено удивление, тъй като съгласно нея Скалата е необикновен.

Що се отнася до славата, Адел признава, че към момента не е привикнала с нея. Най-вече с обстоятелството, че не може да отиде свободно до магазина, без да бъде разпозната и снимана. Певицата не харесва непрестанното ровене в персоналния ѝ живот и следенето на всяка нейна крачка, в това число и в обществените платформи. Затова и преди пандемията не е имала достъп до профилите си там.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР