Адекватна данъчна политика ще даде нов стимул за развитието на

...
Адекватна данъчна политика ще даде нов стимул за развитието на
Коментари Харесай

Румен Радев: Адекватна данъчна политика ще даде нов стимул за развитието на българските общини

Адекватна данъчна политика ще даде нов тласък за развиването на българските общини, съобщи през днешния ден президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на на среща във Велико Търново с кмета на Общината Даниел Панов  Даниел Панов Даниел Димитров Панов е български политик, роден на 4 октомври 1967 година в град Велико Търново,. Обща бе позицията, че даже и дребен % от подоходния налог да остава в бюджетите на локалните управляващи това ще усили съществено финансовите благоприятни условия на общините, ще улесни планирането на вложенията и ще насърчи заетостта, оповестиха от прессекретариата на президента.

Финансовата децентрализация е нужда и локалните управляващи чакат този спор най-накрая да стартира да се води интензивно и с българското държавно управление, акцентира на срещата президентът.

Румен Радев: Преживяваме филтриране

Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на открои вероятностите за усилване на партньорството на локалните управляващи в региона на туризма и правене на взаимни туристически пакети. Общината разполага с богат опит в разкриването, консервирането и опазването на културно-историческото завещание и може да показа своя опит, съобщи кметът Даниел Панов  Даниел Панов Даниел Димитров Панов е български политик, роден на 4 октомври 1967 година в град Велико Търново,. По думите му през миналата година Велико Търново е бил посетен от над 1.2 милиона туристи и затвърждава позициите си като един от туристическите центрове в България.

Не срещата бяха разменени отзиви и за локалната политика в региона на образованието.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР