ADATA Technology представи редица иновативни бизнес решения по време на

...
ADATA Technology представи редица иновативни бизнес решения по време на
Коментари Харесай

ADATA с иновативни продукти на изложението Flash Memory Summit 2018

ADATA Technology показа редица новаторски бизнес решения по време на ревюто Flash Memory Summit 2018, което се организира в интервала 7-9 август в Санта Клара, Калифорния, Съединени американски щати
Тайванската компания показва своите най-нови индустриални SR2000 PCIe U.2 (2.5 ”) и AIC SSD дискове, M.3 NGSFF SSD устройства и DRAM модули. Потребителите се срещнаха и с новия фърмуер за SLC Cache и Non-SLC Cache, подобаващ за редица приложения.
  Индустриални SSD устройства
Най-новите индустриални SSD дискове SR2000SP U.2 PCIe и SR2000CP PCIe HHHL AIC са основани на 3D eTLC NAND флаш технология и са предопределена за огромни сървъри, HPC калкулации, центрове за данни и разбори на голям размер информация. Те оферират ултрабърз транспорт и потенциал от 2TB до 11TB, както и програмируем OP програмен продукт.

SR2000SP U.2 PCIe SSD обезпечава ултрабърз транспорт на данни до 3.5GB в секунда, а скоростите при инцидентно четенe и запис са надлежно 830 000 и 140 000 интервенции в секунда. SR2000CP PCIe HHHL AIC SSD доближава поредни скорости на четене и запис от 6.0 и 3.8GB в секунда, а при  инцидентно четене и запис дисковете доближават надлежно 1 милион и 150 000 интервенции в секунда. Налична е и LDPC ECC технология и H/W отбрана при спиране на зареждането.
  Ново потомство M.3 NGSFF SSD
ADATA показва и своите най-нови M.3 NGSFF индустриални SSD устройства с поддръжка на NVMe 1.3 и PCIe Gen3x8 интерфейс. IM3P33EC доближава забележителните скорости на четене/запис от 3200/1700MB в секунда и рредлага hot-plug функционалност, отбрана при спиране на зареждането, 256-битово AES криптиране, както и end-to-end отбрана на данните.
  Индустриален клас DDR4 памет 
ADATA показа усъвършенствани DDR4 2666MHz модули. Те дават отговор на най-стриктните условия с отлична сигурност на работа. Новата памет с форм фактор 260-pin SO-RDIMM е предопределена за EIS (Edge Intelligence Servers) сървъри. Както и за нетуъркинг и HPC калкулации. От своя страна NV R-DIMM модулите са подобаващи за приложимост в центрове за данни. А и в идустриални сървъри. Осигуряват бекъп на DRAM наличие към флаш при непредвидено спиране на електричеството или срив в системата.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР