Адът погълна Нотр Дам, Нотр Дам в сълзи, Изпепеленото сърце

...
Адът погълна Нотр Дам, Нотр Дам в сълзи, Изпепеленото сърце
Коментари Харесай

Започна акция по събиране на средства за възстановяване на Нотр Дам

" Адът погълна " Нотр Дам ", " Нотр Дам " в сълзи ", " Изпепеленото сърце " - това са част от заглавията на френската и международната преса тази заран, откакто цяла нощ противопожарната защита се бори да овладее огнената буря, изпепеляваща емблематичната катедрала в Париж, оповестява Българска национална телевизия.

``
реклама

1000 кв. м от покрива на храма. както и готическият връх са унищожени от огъня. Структурата на постройката и двете кули са непокътнати, само че все пак първите фотоси са съкрушителни.

Специалисти се безпокоят за органа в катедралата, за витражите, както и за скъпи картини от 17-ти и 18-ти век, които са били в постройката.

Хиляди жители се събраха, наблюдавайки с смут по какъв начин огънят бушува в " Нотр Дам ". През нощта стартира непринудено събиране на средства за възобновяване на вредите, а френският милионер Пино даде обещание да отпусне 100 милиона евро.

Пожарът бележи началото на Страстната седмица, когато " Нотр Дам " в действителност се трансформира в религиозното сърце на Франция.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
--> <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР