адържаха 11 души при полицейска акция във Враца. Сред тях

...
адържаха 11 души при полицейска акция във Враца. Сред тях
Коментари Харесай

11 арестувани при полицейска операция във Враца

адържаха 11 души при полицейска акция във Враца. Сред тях е лихвар от близкото село Мраморен. Други двама пък са прибрани в ареста за опиати.

Извършени са инспекции на физически лица, адреси и коли във Враца и селата Мраморен, Нефела, Осен, Краводер и Баница.

В частен дом в село Нефела, населяван от престъпно проявен мъж, са открити и конфискувани 31 000 лв. и 800 евро, талони на коли, нелегално оръжие - 2 револвера и муниции, голям брой документи - „ Запис на заповед “, контракти за покупко-продажба на коли, тефтерче с имена, дебитни карти и други Собственикът на парцела се е занимавал с лихварска активност.

В дворно място на частен парцел в село Мраморен са открити 42 растения канабис с височина 150 см с общо тегло листна маса към 3 кг.

При обиск на мъж във Враца са открити 12 пакетчета, съдържащи кокаин, а в жилището на същото лице е открита електронна везна, сгъвки с кокаин и канабис.

В рамките на интервенцията са осъществени инспекции на 14 адреса, 89 автомобила, тествани са и 148 души. Образувани са 3 досъдебни производства и 1 бързо полицейско произвеждане, формирани са 8 акта и 29 фиша по Закона за придвижване по пътищата. Като съпричастни към осъществяване на разнообразни по тип закононарушения, за период до 24 часа, са арестувани 11 души.

По-рано през днешния ден основният прокурор Иван Гешев взе участие в работни заседания с магистратите от окръжните и районни прокуратури във Враца и Видин. С него беше и Апелативният прокурор на София Росен Димов, оповестяват от държавното обвиняване.


Основни тематики на диалозите бяха целите в работата на прокуратурата, противодействието на престъпността и зачестилите офанзиви против независимостта на правосъдната власт.



Срещите са част от продължаващата обиколка на основния прокурор в петте апелативни региона на страната.

По време на визитите той се срещна на място и с изискванията на работа на магистратите и правосъдните чиновници.


В рамките на провеждащата се във Врачанския район интервенция против битовата престъпност основният прокурор Иван Гешев, апелативният прокурор на София Росен Димов и зам.- основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Стоян Темелакиев посетиха и врачанското село Краводер, където разговаряха с локални поданици.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР