Адам Силвър говори на събитие, организирано от списание TIME, на

...
Адам Силвър говори на събитие, организирано от списание TIME, на
Коментари Харесай

Силвър призна за “съществени финансови загуби” в Китай

Адам Силвър приказва на събитие, проведено от списание TIME, на което разяснява влошените връзки сред НБА и Китай в последните няколко седмици. Комисарят съобщи, че не знае какво ще се случи оттук нататък, само че съобщи, че Лигата към този момент е претърпяла “съществени финансови загуби” в резултат на интернационалния скандал, почнал след изявление от старна на генералния управител на Хюстън Дарил Мори, който поддържа демократичните митинги в Хонконг.

“Загубите ни към този момент са основни. Мачовете от НБА не са в ефир в Китай, ще забележим какво ще се случи. Не знам какво следва. Финансовите последици към този момент са много трагични, като евентуално това няма да спре единствено дотук”, разяснява Силвър.
“Китайското държавно управление и организациите, с които работим, дадоха да се разбере, че желаят да накараме Хюстън да уволни Мори. Ние обаче бяхме безапелационни, че това просто няма по какъв начин да се случи. Не съществува и вероятността да го накажем”, продължи той.

“Американските полезности, тъй като въпреки всичко ние сме американска компания и развиваме американски бизнес, са с нас където и да отидем. А една от тези полезности е правото на свободно изложение. Искам да се разбере, че поддържаме свободното слово”, приключи Силвър.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР