Адам Сандлър е един от най-обичаните актьори в света. Той

...
Адам Сандлър е един от най-обичаните актьори в света. Той
Коментари Харесай

Истината за брака на Адам Сандлър и Джаки Титоун

Адам Сандлър е един от най-обичаните артисти в света. Той е взел участие в голям брой огромни филми, които радват сърцата на киноманите.

Въпреки това, с изключение на с гениите си, той също по този начин възхищава публиката с прелестните връзки, които има със своята половинка. Те демонстрират на обществото, че е допустимо любовта да трае постоянно. В тази публикация споделяме всички детайлности за тяхната идилия.

Джаки Титоун, любовта на Адам, желае да бъде модел откакто приключва гимназия. През 1999 година обаче желанията ѝ претърпяват мощен поврат и тя стартира да се интересува от света на актьорството, написа vesti.bg.

По този метод стартира да търси голям брой благоприятни условия и съумява да бъде част от актьорския състав на кино лентата „ Баща фантазия “. Така по средата на записите се среща с Роб Шнайдер, един от най-близките другари на Сандлър.

Той ги среща и взаимната благосклонност е явна. Поради това стартират да прекарват доста време дружно и осъзнават, че са основани един за различен.

След като имат незабравими срещи, те взимат решението да станат гаджета. Освен това, заради обстоятелството, че играят дружно в още няколко кино лентата, те се опознават в дълбочина и са уверени, че желаят да бъдат дружно.

През юни 2003 година те вземат решение да подхващат идната крачка и откакто Джаки приема юдаизма за своя вяра, те подписват брак на обичайната еврейска женитба в имение в Малибу. След като се женят, Адам Сандлър и Джаки Сандлър не престават да имат фантастично съгласие. Тогава вземат решение, че желаят да основат поколение.

През май 2006 година се ражда първата им щерка. Става въпрос за Сади, ангелско момиче, което сега е на 16 години. По-късно те взимат решение да създадат още едно дете. Тогава се появява Съни, която в този момент е на 13 години.

Ето по какъв начин от първата секунда те се трансформират в семейство, което обича да споделя времето си и непрекъснато си припомнят какъв брой доста се обичат. Въпреки че Адам Сандлър и Джаки са дружно от над 20 години, те въобще не са си омръзнали. Точно противоположното - връзка им става по-стабилна и резервира същия искра, който излъчва през цялото време.

Двамата се стараят да бъдат положителни родители за своите дъщери. Момичетата към този момент са навлезли в пубертета и естествените тийнейджърски неща като диалози за момчета отключват смесени усеща в загрижения татко.

Що се отнася до партньорските връзки, актьорите са наясно, че преди всичко е значимо всеки един да бъде безусловната поддръжка на другия. Заедно могат да се убедят, че е допустимо да реализират всичко, което са намислили.

По същия метод те знаят, че това е вярната формула и за двамата да бъдат насърчавани да се оправят с най-амбициозните планове.

Те са намерили колегата, от който имат потребност.



От друга страна, двамата осъзнават, че е жизненоважно доверието и обичта да останат непокътнати от самото начало.
Адам и Джаки също по този начин декларират, че е от голяма важност постоянно да бъдат отворени за диалог. Когато се приказва за проблемите в точния момент и бъде реализирано единодушие, се предотвратяват кавги, които могат да отслабят връзката.

Те са уверени, че е належащо човек да се посвети на колегата и връзката. Също по този начин общите проекти и действия, които да поддържат пристрастеността жива, са от изключителна значимост. Според тях тези моменти са това, което разрешава на сърцата да вибрират по едно и също време.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР