Адам Лалана беше обвинен в непрофесионализъм, след като призна, че

...
Адам Лалана беше обвинен в непрофесионализъм, след като призна, че
Коментари Харесай

Адам Лалана предизвика възмущение, когато призна, че иска Ливърпул да спечели титлата – преди да играе с тях

Адам Лалана беше упрекнат в непрофесионализъм, откакто призна, че е „ обезверен “ Ливърпул да завоюва Висшата лига – преди да играе за Брайтън против остарелия си клуб.

Лалана беше назначен на аварийна пейка на Чайките, когато те се изправиха против Ливърпул на Анфийлд в неделя следобяд, като полузащитникът беше въведен като промяна през второто полувреме в 83-ата минута на домакинския мач 2-1 спечелвам. Мачът имаше голямо значение в конкуренцията за купата и пристигна няколко часа преди Арсенал да играе с Манчестър Сити на стадион Етихад.

Лалана прекара шест години с Ливърпул, като им оказа помощ да завоюват Висшата лига и Шампионската лига, преди да се причисли към Брайтън през 2020 година 35-годишният халф има 25 мача за тима на Роберто Де Дзерби този сезон – и Общо 99 – само че лоялността му към момента е на Мърсисайд.

„ Наричам това мой дом, имам доста приятни мемоари тук “, сподели той пред Sky Sports преди началото на мача. „ Ще бъде голямо предизвикателство за нас, конкуренцията...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР