Адам Фъргюсън има богат опит в сферата на бързооборотните стокиНяма

...
Адам Фъргюсън има богат опит в сферата на бързооборотните стокиНяма
Коментари Харесай

HMD Global привлече маркетинг директор от OnePlus

Адам Фъргюсън има богат опит в областта на бързооборотните артикули

Няма доста устройства, които пленяват аудиторията както Nokia, споделя Адам Фъргюсън
(снимка: CC0 Public Domain)

HMD Global, компанията за телефони Nokia, назначи Адам Фъргюсън за началник на продуктовия маркетинг. Той има богат опит в областта на бързооборотните артикули – оглавявал е маркетинга на OnePlus за Европа и е заемал високи постове в маркетинг отделите на компани като EE, Nestle и Unilever.

Адам Фъргюсън ще дава отговор за цялостната маркетингова тактика на HMD Global за портфолиото от смарт телефони и телефони Nokia. Назначението му идва напълно скоро по-късно на Стивън Тейлър, който се причисли към компанията като основен маркетинг шеф.
още по тематиката
Двете основни назначения се случват в интервал, когато HMD Global показва няколко нови продукта с марката Nokia. Фъргюсън ще рапортува непосредствено на Тейлър в хода на създаването на дълготрайната тактика за развиване на портфолиото от телефони Nokia.

Наскоро компанията показа първия смарт телефон Nokia с 5G – модела Nokia 8.3 5G. Устройството е с максимален брой 5G радиочестотни ленти измежду останалите 5G смарт телефони и с това може да обезпечи в действителност световно покритие с по-бързи връзки.

„ Като обожател на мобилните технологии, на драго сърце се причислявам към HMD Global, домът на телефоните на Nokia. Няма доста устройства, които пленяват аудиторията и провокират такава преданост, както го вършат телефоните Nokia ”, споделя Адам Фъргюсън.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР