Ад, Луцифер, Азазел... Само при споменаването им се очаква да

...
Ад, Луцифер, Азазел... Само при споменаването им се очаква да
Коментари Харесай

Hell`s Food превзема Варна с Луцифер и Азазел! Адски вкусните сандвичи са на Червения площад

Ад, Луцифер, Азазел... Само при споменаването им се чака да ни обземе боязън. От през днешния ден обаче това няма да е по този начин, поне за варненци и гостите на града.



Причината е, че в центъра на морската столица - на Червения площад (бул. " Цар Освободител " 18), отвори порти заведението за бързо хранене Hell`s Food. Там ще можете да задоволите до краен лимит усета си с неповторимите гриловани wrap and box сандвичи, приготвени от майстори по загадка рецепта.



" Луцифер " и " Азазел " този път няма да бъдат в кошмарите ни, а влизат в ролята на сандвичи, които не са приготвени с щипка обич, а с демонски качествени артикули, с цел да бъдат пъклен вкусни.


Hell`s Food се намира на метри от Икономическия университет и дава поръчка да се трансформира в новото обичано място за храна на варненци. Менюто е извънредно разнообразно като има сандвичи за всеки усет - с пушена сьомга, с пиле и бекон, с мини кюфтенца, с агнешки адана кебап, с микс от сирена, с телешки кебап и други. Те ще са в разнообразни размери, като ще се оферират и в box.



В асортимента на Hell`s Food има още свежи салати, гофрети, разнообразни артикули на скара и десерти. Към всичко това - велипокелпин сосове и всевъзможни добавки.



Заведението прави жест към своите клиенти в деня на откриването си през днешния ден, когато към всеки сандвич подарява меню, включващо картофки и безалкохолна напитка.

 


Опитали един път от неповторимите сандвичи на Hell`s Food, заведението за бързо хранене на Червения площад ще се трансформира в обичаното Ви!

Не се развеждайте, в случай че жена Ви не може да готви! Хранете се в Hell’s Food и задръжте жена си за обич!





--> --> --> --> ``
реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР