actualno.comОвенТази неделя ще имате сериозни противоречия със самите себе си.

...
actualno.comОвенТази неделя ще имате сериозни противоречия със самите себе си.
Коментари Харесай

Хороскоп за днес

actualno.com

Овен

Тази неделя ще имате съществени несъгласия със самите себе си. Съвестта ви ви мъчи по даден въпрос. Може би е добре да ѝ отстъпите.

Телец

Благодарение на сериозността ви и неимоверните старания, които сте положили, през днешния ден изцяло справедливо ще събирате сладките плодове на успеха ви. Има за какво да се гордеете със себе си.

Близнаци

Днес всичко ще е прекомерно хубаво, с цел да е истина. Има нещо правилно в това, тъй че проверете дали не сте паднали в плен на илюзии.

Рак

Чувствата ви през днешния ден ще са във вихъра ви. Вие сте прави за себе си, само че рискувате съществено да объркате нещата във връзката ви. Една разходка в уединение ще ви се отрази добре. 

Лъв

Точно когато си мислите, че нищо забавно няма да ви се случи, денят ще ви изненада с забавно предложение. Не отхвърляйте да се включите в приключението.

Дева

Днес е доста евентуално да срещнете остарял другар, който да ви върне към предишното. Не се срамувайте от себе си и не таете неприятни усеща. Всичко, което се случило е било за положително.

Везни

Тази неделя заложете на дисциплината и невъзмутимото държание. Каквото и да ви е от вътрешната страна не показвайте силата на страстите ви.

Скорпион

Тази неделя ще ви хрумнат странни хрумвания за бъдещето ви. Може би е време за съществени промени. Не отхвърляйте опцията да измененията радикално живота си. 

Стрелец

Тази неделя ще ви застигне забавна информация, която може да преобърне визиите ви за съществена тематика в живота. Приемете смяната с мъдрост.

  Козирог

Тази неделя е изцяло евентуално да се разсъните решени за дейности. Нека фактът, че е почивен ден не ви стопира да се развихрите.

Водолей

Тази неделя ви следва да научите нещо ново. Не бягайте от образованието. Винаги има какво още да научим и да станем по-добри.

Риби

Тази неделя отделете повече време за фантазиите ви. Зарежете домашната рутина. Тя в никакъв случай няма да свърши, само че свободното ви време е ъгъл. 
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР