actualno.comАвгуст, един от любимите месеци на мнозина. Времето за забавление,

...
actualno.comАвгуст, един от любимите месеци на мнозина. Времето за забавление,
Коментари Харесай

Ето какво ще ти донесе Август според зодията

actualno.com

Август, един от обичаните месеци на мнозина. Времето за развлечение, страсти и радостни мигове. Но дали е такова за всички? Оказва се, че звездите крият по нещо друго за всяка зодия през Август.

 

Ето какво ще ви донесе последния месец на Лятото съгласно зодиакалния ви знак.

 

Овен

 

За един Овен, Август месец ще бъде най-вече месец за романтика. Месецът предсказва, че необвързаните ще имат шанса да се срещнат с нови и специфични хора, а може би и с единствения. Възможностите за ново сантиментално начинание са на всички места този месец. Пофлиртувайте.

 

Телец

 

За един Телец, Август ще ви донесе вътрешния мир, който ви липсваше до скоро. Най-накрая имате ясна визия на това, което в действителност обичате, цените и оценявате и какво ви носи най-вече благополучие. През последните години процъфтявахте в изкуственото благополучие и играенето на избрана роля, с която се представяте пред света. Вече не, Телец. Най-накрая ще намерите спокойствието, което безнадеждно и неуморно желаете.

 

Близнаци

 

За Близнаците, Август ще бъде един месец, за се откажете от нещата, които към този момент нямат смисъл за вас. Нездравите взаимоотношения и другарства, от които би трябвало да се откажете, ще стартират да се появяват при започване на месеца, с цел да можете да се освободите.

 

Рак

 

През последните месеци поехте по пътя към самооткриването. Бавно, само че несъмнено се отправяте към мечтания си живот. И през август ще започнете да разкривате дълбока, тъмна загадка, която криете, само че от която желаете да се отървете. Време е да покаже на останалата част от света вашите скрити гении. Август се оказва извънредно прочувствен месец за вас, като впечатлявате с високите си трептения и буйна сила.

Лъв

 

Като Лъв, Август е вашият месец да блеснете! Чувствате се и изглеждате доста добре този месец, и не се страхувате да го покажете. Вие желаете да се занимавате с лекост, а не с дълготрайни взаимоотношения и тъкмо върху това ще се фокусирате този месец.

 

Дева

 

Деви, вие сте перфекционисти в съвсем всеки аспект от живота ви. Знаете, че от време на време може да се почувствате несполучливи, в случай че не извършите нещо вярно от първия път. И от време на време това може доста да ви разстрои. Опитайте се да се откажете от този перфекционизъм през Август.

Везни

 

По това време вашите взаимоотношения, без значение дали са с ухажор, непосредствен другар или член на фамилията, ще се задълбочат, в сравнение с до в този момент. Вие ще се почувствате свързани с този човек на ново равнище и ще отворите завесите за връзка по нови, невероятни способи.

 

Скорпион

 

Скорпионите ще употребяват месец август като време за излекуване и регенерация за вас самите. Ще намерите време, с цел да почистите дрешника си, да се поглезите и да се погрижите за по-фините елементи, които сте пропуснали в последно време. Така, в края на месеца ще се почувствате освежени и удовлетворени от себе си.

Стрелец

 

За Стрелците месец август предвижда, че ще бъдете извънредно нападателни и мощни. През този месец ще се почувствате стимулирани и целенасочени. Вашето самочувствие е на най-високо равнище и това е явно за всички към вас. Чувствате се ужасно, изглеждате отлично и ще постигнете велики неща.

 

Козирог

 

На вас, Козирог, съответна връзка в живота ви ще ви аргументи съществено главоболие. Тя ще тества вашата вътрешна мощ и ще разкрие вашата сензитивност. Не сте привикнали да показвате вашите страсти, тъй че да може светът да ги види. Ето за какво това може да ви се коства необичайно първоначално.

Водолей

 

За вас, Водолей месец август ще бъде месец, изпълнен с романтика и пристрастеност. Ако имате връзка тя ще бъде по-силна от всеки път. Ще се усещате привлечени от обичания си по натоварен и сетивен метод. Ще желаете да прекарате всеки комфортен миг, увити един в различен и ще се отдадете на страсти, прелестни прекарвания и всичко останало, което влюбените обичат да вършат!

 

Риби

 

През месец Август Рибите ще почувстват рисково чувство за вътрешен мир. Вашето здраве е в отлична форма и прочувственото ви положение е в синхрон с физическото ви положение. Чувствате се спокойни. Чувствате се уравновесени. Чувствате се, че нищо не може да ви спре или да ви попречи да постигате задачите си.

 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР